Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Carnaval 2020

Carnaval 2020.
Het was weer een mooi feestje!

Jolande

NetZat concert - Kleintje Danssalon

Traditie getrouw zal Net Zat weer het jaarlijkse familie en vriendenconcert geven. Op zondag 12 januari zal dit weer plaatsvinden. Vol muziek, zang, acts en veel gezelligheid!


Bertram

Deun en Dender 2019

Zaterdag 2 november, het is weer zover, de officiële aftrap van het carnavalsseizoen in Dommelbaorzedurp. Traditiegetrouw beginnen we met de generale repetitie in de Springplank. Onder het genot van een biertje, een wijntje en een lekkere Chinese maaltijd komt de stemming erin.
Op naar Elzenburg. En ja hoor we mogen de spits afbijten.
Het lied 'Al 66 jaar een feestje' wordt als eerste ten gehore gebracht. De zangers Martin en Olaf hebben samen met de presentatiegroep het nummer goed ten gehore gebracht.
In snel tempo volgde de andere nummers. De sfeer zat er goed in. Op het moment dat we nog een lekker stukske muziek gingen maken wacht ons nog een verrassing. Eric kreeg uit handen van de Prins en zijn adjudant de eervolle onderscheiding van dún Balkenbreier uitgereikt voor zijn 30 jaar muzikaal leiderschap van Net Zat. Hij was compleet verrast zoals ook de rest van de club. Dik verdiend Eric!
Je moet het maar volhouden met eigenwijze kwebbelende muzikanten.
Nadat we een lekkere carnavalsserie hebben gemaakt volgt de prijsuitreiking. Helaas wist de jury ons lied en presentatie niet zo te waarderen. Vijfde van de Zes. Jammer maar het mag de pret niet drukken. Dan nog maar een keer muziek maken en weer een feestje bouwen.
Het was een gezellige avond en een mooie aftrap van 66 jaar Dommelbaorzedurp.

Jolande

Het nog niet zat concert


Eric

33 jarig bestaan

Op 1 oktober 1985 is Net Zat opgericht. We bestaan dit jaar dus 33 jaar. Dat is reden voor een feestje. Zoals gebruikelijk binnen Net Zat gaan we dan een weekendje weg met zijn allen.
Zo ook dit jaar. De jubileumcommissie (Corine Lieke Marleen, Michel H en Monique) heeft een mooie accommodatie in Liessel geboekt. Dit ligt in de Peel op de grens tussen Noord Brabant en Limburg.
Vrijdagavond verzamelen om half 8. Na het uitreiken van de nieuwe speld en een herinneringsboekje en weer leuke videoclips van de Vriendjes van Net Zat,kan het feest echt beginnen. We kregen een heus songfestival van diverse landen, een karaoke avond dus. De duetten vlogen om onze oren. De een nog beter als de ander. Uiteindelijk was er een winnaar bekend. De aanmoedigingsprijs het groene sponsje en de gouden afwasborstel voor de winnaars. Wat betekende corvee op zaterdag, respectievelijk zondag. Grote hilariteit en origineel bedacht van de commissie.
Hierna werd er nog menig lied gezongen tot diep in de nacht.
Na een paar uurtjes slaap moesten we weer vroeg op.
Een Solextocht door de Peel, iedereen had er veel plezier in. Zoveel dat er niet goed op de route werd gelet zodat we met zijn allen door een stiltegebied reden en dat met een Solex. Wat een herrie maken die dingen.
's Middags werd het tijd om de muziekinstrumenten tevoorschijn te halen. Met taxibusjes naar Deurne alwaar we, op een leuk plein bij café Beekman en Beekman, een paar leuke series hebben gemaakt onder het genot van een heerlijk zonnetje en een lekker glaasje bier en wijn. Daar hebben we zelfs de onderscheiding van het 'groene blaadje' mogen ontvangen.

Nadat Stefan en Bertram (onze bbq-mannen ) ons van een/ meerdere stukjes vlees hadden voorzien, werd het tijd voor de Net Zat pubquiz 2.0. De hersenen nog even laten kraken.
Het was echt bloed zweet en tranen. Nadat de prijswinnaar bekend was gemaakt (Marcel, Irene Bertram en Jolande)werd het zoetjes aan wat stiller in de zaal en na een gezellige dag werden de bedjes opgezocht.

Zondag alweer, de laatste dag, ook voor deze dag had de commissie weer iets leuks bedacht. In Ospel hebben we eerst Flying darts en watercurling gespeeld. En daarna de escaperoom in. Waarbij het team 3 (Olaf, Jack Eric, Liesbeth, Corine, Bertram en Jolande) gelukt was om binnen de tijd uit de escaperoom te komen.
En toen.. na nog een laatste drankje was toch het einde van het weekendje nabij.

Het was een supergezellig weekend waar we met veel plezier op terugkijken.
Jubileumcommissie, super bedankt, Ik heb er enorm van genoten!!!


Jolande

KWEKFESTIJN

28e met In dun Buggy. Wow!Eric

25e Net Zat Concert


Eric

Net Zat Concert

.


Eric

Opening Carnavalsseizoen 16-17

Vandaag 5 november is het weer de eerste aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. We zijn al een aantal weken druk aan het repeteren voor het Deun en Dender en het Kwekfestijn van 2016.
Vanmorgen al vroeg naar de loting in het Theater aan de parade voor het Kwekfestijn. Dit jaar voor het eerst met een eigen lied. Om half elf begon de loting 65 clubkes die een nummertje moeten trekken. Ja en nu maar hopen dat je geen joker trekt. Na 1,5 uur nog niet aan de beurt geweest en met 20 clubkes nog 5 jokers in het spel. De spanning liep lekker op en uiteindelijk... als een na laatste weten we de uitslag. Geen joker maar als 16e om 10.30 uur. Toch nog vroeg pff .... Het was een gezellige aftrap en een goede opwarmer voor vanavond.
Het 33e Deun en Denderfestijn in Dommelbaorzedurp!!!
Met mun hemel hier op aarde hebben we weer een leuk nummertje (wat anders als gebruikelijk). We zijn benieuwd. Kortom een hele gezellige dag en een goed begin van het nieuwe carnavalsseizoen.
We hebben er zin in.

Jolande

t Strijkje 2016

Traditie.... dat hoort er natuurlijk bij als je 30 jaar bestaat. Het is dan ook een traditie om op de tweede zondag van januari tijdens ons concert 't Strijkje uit te reiken. Zoals ieder natuurlijk bekend een onderscheiding voor personen die NetZat op een bijzondere wijze een warm hart toedraagt.

Wat is NetZat de laatste jaren zonder zang tijdens de Danssalon, Deun en Dender en natuurlijk ons familie/vrienden-concert. De zang hoort er tegenwoordig bij en draagt bij aan de gezelligheid die we als NetZat willen brengen.

Ze laten alles in hun agenda wijken om hun gouden keeltjes ten gehore te brengen. Het is dan ook niet raar dat Suzanne van de Ven, Geert-Jan van den Heuvel en Arie Goijaarts dit jaar toegevoegd zijn aan de lijst van "ontvangers van 't Strijkje".

Bertram

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Mail ons | © 2007 NetZat